Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Βαγγέλης Βλάχος, έχει σοβαρό προβληματισμό για το πώς θα αναπληρώσει το κενό του Αχμέντ Μαγκντί. Ο Αιγύπτιος μέσος, προπονήθηκε ξανά μόνος του και δεν θα είναι έτοιμος για την δύσκολη αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο του Περιστερίου. Το «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής του Πανιωνίου, θα απουσιάσει και πάλι, αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πόδι του, με τον 44χρονο προπονητή να ψάχνει τρόπους να τον αντικαταστήσει. Εκτός «μάχης» τέθηκε και ο Νίκος Μήτρου, που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Από εκεί και πέρα, Λουτσιάνο και Μπρέσκα συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Παράλληλα, ο κόσμος δείχνει τρομερή διάθεση να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, μιας και το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία και ο «στόχος» της παραμονής είναι αυτός που ενώνει όλους στο «στρατόπεδο» του συλλόγου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου