Αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής (19:00) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι ο Ρόμικ Χατζιαντριάν. Ο διεθνής μέσος του ΟΦΗ στην προπόνηση της Παρασκευής δέχθηκε γονατιά στο αριστερό μάτι, με αποτέλεσμα να σκιστεί το φρύδι του και να του τοποθετηθούν ράμματα. Στην προπόνηση του Σαββάτου θα διευκρινιστεί αν ο παίκτης θα μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Μύρων Σηφάκη για τον αγώνα της Κυριακής.
Στο μεταξύ, οι υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα της προπόνησης που αφιερώθηκε σε ασκήσεις με την μπάλα. Στη σημερινή προπόνηση πήρε μέρος και ο Μιχάλης Σηφάκης, που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα των Ελπίδων. Απόντες ήταν οι Κασμερίδης και Πλουσής γιατί θα αγωνισθούν με την ομάδα των Νέων στο ματς που θα δώσει με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.
Η νέα προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11:00, όπου μετά το πέρας της ο Μύρων Σηφάκης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τη ΑΕΚ.
Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου