Την Τρίτη το Μαρούσι θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με αντίπαλο την Γκρόνιγκεν και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Uleb Cup. «Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, ώστε να μείνουμε μέσα στους στόχους μας», δήλωσε ο Νίκος Μπουντούρης.

Στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Μαρούσι είχε εύκολο έργο απέναντι στην Ολλανδική Γκρόνιγκεν, καθώς επικράτησε με 85-51. Την Τρίτη η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα αγωνιστεί στο Γκρόνιγκεν αυτή τη φορά και η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Σε αυτό συμφωνεί και ο Νίκος Μπουντούρης, καθώς σε δηλώσεις του είπε ότι το ροζ φύλλο… πρέπει να αποκτηθεί: «Είναι ένα από παιχνίδια που οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε την λέξη “πρέπει”. Οι Κάπιταλς έχουν κάνει ζημιές στην έδρα τους και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε εύκολη αποστολή ή τουλάχιστον όσο θα φανταζόταν κανείς μετά το ματς της πρεμιέρας.

Είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, ώστε να μείνουμε μέσα στους στόχους μας. Σε αντίθετη περίπτωση μένουμε πολύ πίσω και θα εξαρτιόμαστε και από τους άλλους και αυτό δεν μου αρέσει
», δήλωσε ο έμπειρος πλέι-μέικερ.

Στα αγωνιστικά νέα τώρα ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς και ο Κένιον Τζόουνς και ο Πόποβιτς συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή και θα κριθεί η συμμετοχή τους την τελευταία στιγμή.

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!