90+3΄Λήξη του αγώνα
89΄ΓΚΟΛ! Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους που μειώνουν σε 1-3.Ο Σχίζας τροφοδότησε τον Ντε Φραντσέσκο ο οποίος με προβολή έκανε το 1-3 για την ομάδα των Λιοσίων.
84΄Όλα έχουν κριθεί στα Λιόσια με την ομάδα της Καλαμαριάς, όπως όλα δείχνουν να περνά με θριαμβευτικό τρόπο απ' το "Γιάννης Παθιακάκης".
72΄ΓΚΟΛ! Τρίτο γκολ για την Καλαμαριά. Ο Κλέιτον πήρε το "ριμπάουντ" απ' το σουτ του Ουέλιγκτον και πλάσσαρε τον Μπίλα κάνοντας το Ακράτητος-Καλαμαριά 0-3.
63΄ΓΚΟΛ! Σέντρα του Γαλανόπουλου απ' τα δεξιά, δεν μπρεσαν να διώξουν οι παίκτες του Ακράτητου και ο Ουέλιγκτον έκανε το 0-2 για την Καλαμαριά.
60΄ΓΚΟΛ! Η Καλαμαριά άνοιξε το σκορ. Κόρνερ απ' τον Ουέλιγκτον, αδράνησαν οι αμυντιόί του Ακράτητου και ο Φυτανίδης έκανε το 0-1.
46΄Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
45+1΄Λήξη του πρώτου ημιχρόνου
38΄Σουτ του Παππά, το οποίο απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Μπίλα.
12΄ Ο Αραβίδης ανατρέπεται απ' τον Γαλανόπουλο.Πέναλτι για τον Ακράτητο, το οποίο εκτελεί ο Λεντέσμα , αλλά η μπάλα προσκρούει στο δοκάρι του Κόβατς και έτσι παραμένει το 0-0 στα Λιόσια.
7΄Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του αγώνα.
1΄Έναρξη αγώνα
Συνθέσεις:
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ(ΚΟΕΣΙΑΝ): Μπίλα, Σχίζας, Πένια, Σφακιανάκης, Πιπίνης, Σόου, Τζημόπουλος, Ντιένγκ, Αραβίδης, Λεντέσμα, Ντε Φραντσέσκο.
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ(ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ): Κόβατς, Φυτανίδης, Αμπονσά, Μουράφσκι, Καραλιόπουλος, Γαλανόπουλος, Κόλτσης, Παππάς, Ουέλιγκτον, Κλέιτον, Μουζαουί.
Τις ελάχιστες ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία θα προσπαθήσει να κρατήσει «ζωντανές» ο Ακράτητος με νίκη κόντρα στην Καλαμαριά. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ δύσκολη «αποστολή» αλλά όσο ζουν ελπίζουν. Από την πλευρά τους οι Θεσσαλονικείς έχουν ως στόχο να πλασαριστούν στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να φύγουν με βαθμολογικό «κέρδος» από το γήπεδο των Άνω Λιοσίων.
Αναμένεται η απάντηση του αρχηγού
Την απάντηση του αρχηγού της ομάδας, Τριαντάφυλλου Παρμαξίδη, στην πρόταση της διοίκησης για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για δύο ακόμα χρόνια, περιμένει η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το οικονομικό μέρος της πρότασης και γι’ αυτό το λόγο δεν έχει απαντήσει ακόμα. Εν τω μεταξύ, κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Ακράτητο την Κυριακή στις 19:00 στα Λιόσια, ο οποίος θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, αφού η γηπεδούχος ομάδα δεν φρόντισε να σφραγίσει εισιτήρια.
Ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει στην διάθεσή του κανονικά τον Καρίμ Μουζαουί, που εξέτισε την τιμωρία του, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ακόμα εάν θα είναι έτοιμοι οι Μουράφσκι και Παπαδόπουλος, που δείχνουν να μην ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν. Εκτός αγώνα θα είναι επίσης και οι Πόπαρα και Αΐλτον. Ο Σερραίος τεχνικός επανέλαβε στους παίκτες του ότι περιμένει από αυτούς να είναι συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους. «Αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις πραγματικές δυνατότητές μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν, όμως, είμαστε χαλαροί και χωρίς διάθεση να παίξουμε όπως μπορούμε, τότε τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για την ομάδα μας», τόνισε ο προπονητής των «Ποντίων».
Η αποστολή για το ματς με τον Ακράτητο αποτελείται από τους: Κόβατς, Κελπέκης, Moυζαουί, Aμπονσά, Σίλβα Κλέιτον, Ουέλινγκτον, Παρμαξίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Σαμουηλίδης, Γαλανόπουλος, Mουράφσκι, Ιωάννου, Ορφανός, Καραλιόπουλος, Παππάς, Μπόλος, Σπυρόπουλος, Παπαδόπουλος και Κόλτσης.
Στην αναμονή για Λεντέσμα, Αποστολάκη
Τους Λεντέσμα και Αποστολάκη περιμένει ο Μανουέλ Κεοσεϊγιάν, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Απόλλων Καλαμαριάς για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο πρώτος, μετά την λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, είχε επεισόδιο με τον Χατσαντριάν και αναμένεται η ποινή του να ανακοινωθεί την Παρασκευή, ενώ την ίδια μέρα ο Έλληνας παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς…
Πάντως, ο Ουρουγουανός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεσή του σίγουρα, τον τιμωρημένο Γκουστάβο και τον τραυματία Μπαντά.