Γλυκόπικρη είναι η γεύση που θα μείνει στην ομάδα της Λάρισας μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, όπως δήλωσε στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 ο Στάθης Αλωνεύτης. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός τόνισε πως η ομάδα του, παρά το ότι ξεκίνησε τη χρονιά με στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό, έδειξε πως είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει την έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Και το γεγονός πως έφτασε κοντά στην… πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, είναι ακριβώς αυτό που αφήνει και τη γλυκόπικρη γεύση. Πλέον, σύμφωνα με τον Αλωνεύτη, η ΑΕΛ θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει μια θέση στο UEFA μέσω του Ιντερτότο. Όσον αφορά στην προσωπική του πορεία στην ομάδα, τόνισε πως παρά το ότι στην αρχή είχε αρκετά προβλήματα, έχει αρχίσει να βρίσκει τον εαυτό του, κάτι στο οποίο τον βοήθησε και ο Γιώργος Δώνης.

Ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Στάθης Αλωνεύτης, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ fm 94,6 και στον Νίκο Τζαντζαρά για:

- την φετινή πορεία της Λάρισας

«Η σεζόν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από τη στιγμή που μπορούσαμε να φτάσουμε πιο ψηλά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αποτυχημένη. Ξεκινήσαμε με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά στην πορεία είδαμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την έξοδο στο Κύπελλο UEFA. Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και να τρώμε τεσσάρες και πεντάρες στην Ευρώπη. Αλλά, όπως είδα εγώ το υλικό της ομάδας, νομίζω ότι ήταν αρκετά ώριμη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και πλέον, θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στο Κύπελλο ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ».

- την δική του φετινή παρουσία στη Λάρισα και το μέλλον του

«Για μένα δεν ήταν η καλύτερη χρονιά, γιατί ξέρω τις δυνατότητες μου. Κάθε αρχή και δύσκολη, όπως λέει και η παροιμία και προσωπικά αντιμετώπισα αρκετά προβλήματα σε ό,τι αφορά την προσαρμογή μου. Το θετικό είναι ότι δεν αντιμετώπισα δυσκολίες μέσα στην ομάδα και σε αυτό συνέβαλε ο Γιώργος Δώνης, που έχει δημιουργήσει ένα καλό κλίμα. Σιγά-σιγά αρχίζω και βρίσκω τον πραγματικό μου εαυτό, κάτι που είναι καλό και για μένα, αλλά και για την ομάδα. Όσο για το μέλλον μου, δεν ξέρω. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη και αυτό το θέμα το χειρίζεται προσωπικά ο μάνατζερ μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά όχι πρόταση. Για έναν ποδοσφαιριστή που είναι μόλις 23 ετών, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Εγώ προσπαθώ να είμαι 100% αφοσιωμένος στην ομάδα μου, ώστε να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου