Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με την Καλλιθέα εμφανίστηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης στην προπόνηση της Δευτέρας. «Αν μπορούσα να κάνω πάνω από τρεις αλλαγές, θα το έκανα. Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις, πρέπει να βγαίνει στο γήπεδο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση αδικούμε τον εαυτό μας» τόνισε σχετικά ο 56χρονος τεχνικός ο οποίος θα εισηγηθεί πρόστιμο.

Στον αγωνιστικό τομέα, ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Ακράτητο. Ο Γιάννης Μαντζουράκης δε θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Λαμπριάκο και Φλίσκα καθώς και τους τραυματίες Μάνσο και Παπαδημητρίου. Στον αντίποδα, επανέρχονται ο Τοροσίδης που εξέτισε την ποινή του, και ο Παβιό ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου