Το θαυμασμό του για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Χουάν Ραμόν Ρικέλμε. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έπλεξε το εγκώμιο του αγγλικού συλλόγου, αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπορεί να κάνει κίνηση για τον πρώην παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς και της Μπαρτσελόνα. Οι φετινές εμφανίσεις του 27χρονου έχουν βοηθήσει πολύ την Βιγιαρεάλ να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και με την ομάδα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο το καλοκαίρι.

«Παρακολουθώ πολύ το αγγλικό ποδόσφαιρο από την τηλεόραση», δήλωσε ο Ρικέλμε στην εφημερίδα «Daily Express» και συνέχισε: «Έχω μια καθαρή άποψη για το τι είναι η Πρέμιερ Λιγκ: Είναι πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ είναι μια ομάδα γεμάτη από αστέρια. Ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν λαμπρό μέλλον. Ακόμα, το “Όλντ Τράφορντ” αποτελεί ένα από τα πιο ιστορικά στάδιο σε ολόκληρο τον κόσμο».

Επίσης η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως κινηθεί για την απόκτηση του συμπατριώτη του Ρικέλμε, Άλντο Ντούσερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Σύμφωνα με τον ίδιο εάν κάποια ομάδα καταθέσει πρόταση 8 εκατομμυρίων λιρών θα του επιτρέψουν να φύγει από το «Ριαθόρ» στο τέλος της χρονιάς.

Ένας παίκτης που μπορεί να φύγει από τους «κόκκινους διάβολους» είναι ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να πάει σε άλλη ομάδα. Ο πρώην άσος της Αϊντχόφεν μπορεί να κάνει χρήση της ρήτρας για πρόταση που θα φτάνει τα 17,5 εκατομμύρια λίρες, κάτι που θα ενδιαφέρει σίγουρα τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης ενδιαφέρον για τον Ολλανδό άσο, που έχει χάσει την εύνοια του Φέργκιουσον, έχει εκδηλώσει και η Ίντερ.

Επιμέλεια: Κώστας Ιωάννου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube