Ο βοηθός προπονητή της Άρσεναλ, Πατ Ράις σε συνέντευξή του στη «L’Equipe» υποστήριξε ότι βρίσκεται στα σκαριά η ανταλλαγή του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τον ομόλογό του που ανήκει στη Μίλαν, Κριστιάν Αμπιάτι.
Το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, ο Αντρέι Σεβτσένκο τραυμάτισε σε μια διεκδίκηση σοβαρά τον πορτιέρο της «Μεγάλης Κυρίας». Σε ένδειξη καλής θέλησης οι «ροσονέρι» έδωσαν δανεικό στη Γιουβέντους τον αναπληρωματικό τους τερματοφύλακα, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Το «δεξί χέρι» του Αρσέν Βενγκέρ υποστήριξε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα πως ο Μπουφόν θα μετακομίσει στο «Σαν Σίρο» την επόμενη περίοδο. «Σίγουρα γνωρίζεται όλοι πως ο Μπουφόν θα πάει στη Μίλαν και σε αντάλλαγμα η Γιουβέντους θα πάρει τον Αμπιάτι και χρήματα;», σχολίασε ο Ράις σε συνέντευξή του στην «L’ Equipe». Μάλιστα, η γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι «μπιανκονέρι» κοστολογούν τον 28χρονο πορτιέρο στα 35 εκατομμύρια αγγλικές λίρες και πως εκτός του Αμπιάτι θα ζητήσουν και χρηματικό αντίτιμο.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κιράγκας