Μπορεί οι φήμες περί μετακίνησης του Στάθη Ταβλαρίδη από τη Λιλ στη Ρέιντζερς να έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες, όμως ο μάνατζερ του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Κλιβ Χαρτ, διέψευσε κάτι τέτοιο, αφού με σχετικές δηλώσεις του αποκάλυψε πως δεν υπάρχει καμία επαφή με τους «γκερς», ώστε να συνεχίσει στους «διαμαρτυρόμενους» την καριέρα του από την ερχόμενη σεζόν. Επίσης δήλωσε πως δεν είναι λίγοι οι σύλλογοι που έχουν εκφράσει το έντονο ενδιαφέρον τους για τον πρώην παίκτη του Ηρακλή.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους «λιλουά», ωστόσο διάφορα δημοσιεύματα τον παρουσιάζουν σαν μία από τις βασικές επιλογές των κυπελλούχων Ευρώπης του 1972 και του νέου τους τεχνικού, του Πολ Λε Γκεν.

«Κοιτάμε τις επιλογές που έχουμε. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από τη Ρέιντζερς, παρά τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο. Ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομάδες από Γερμανία, Ρωσία και Γαλλία που ενδιαφέρονται για τον Στάθη. Στο παιχνίδι με την Λανς υπήρχαν και σκάουτερ από αγγλικές ομάδες» τόνισε ο Χαρτ.

Δηλώσεις έκανε και ο ίδιος ο Ταβλαρίδης, ο οποίος επίσης αρνήθηκε ότι υπάρχουν επαφές με τους περσινούς πρωταθλητές Σκοτίας. «Ειλικρινά, δε γνωρίζω τίποτα για τη Ρέιντζερς. Ο ατζέντης μου έχει έρθει σε επαφές με διάφορες ομάδες, όμως προς το παρόν για μένα υπάρχει μόνο η Λιλ. Δε θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με την προηγούμενη σεζόν. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λιλ και εξαρτάται μόνο από την θέληση του προέδρου αν θα φύγω από την ομάδα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube