Το πιο κρίσιμο του παιχνίδι μέχρι το επόμενο, δίνει την Κυριακή το απόγευμα ο Πανιώνιος κόντρα στον Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη, στον «αγώνα» που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία. Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Βλάχο, είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Αχμέντ Μαγκντί, μετά από μεγάλη χρονική περίοδο που ο Αιγύπτιος μέσος ήταν τραυματίας.

Πανέτοιμος είναι και ο Μάριο Μπρέσκα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο καιρό και θα είναι άλλο ένα «εργαλείο» στα χέρια του 44χρονου τεχνικού. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», «εστιάζει» την προσπάθειά του στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντάς τους παράλληλα, ότι πιστεύει στις δυνατότητές τους, εκφράζοντας την αισιοδοξία για την έκβαση του κρίσιμου ματς.

Στη «μάχη» κόντρα στον εξαιρετικό «γηραιό», πολύτιμος «αρωγός» στην προσπάθεια των Νεοσμυρνιωτών, θα είναι ο κόσμος της ομάδας, μιας και τα εισιτήρια της αναμέτρησης παρουσιάζουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζαχάρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

Απόδραση και από τις Σέρρες για τον Λεβαδειακό που συνεχίζει ακάθεκτος στην 4άδα

Τρέλα για το Super Cup στον Ολυμπιακό: Έφυγαν ήδη 2.000 εισιτήρια!