Μόνο τη νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον μακεδονικό στην Κοζάνη, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου και ενόψει και των πλέι οφ.

Ομως την ίδια στιγμή οι παίκτες του θα σκέφτονται τι συμβαίνει στα γήπεδα που αγωνίζονται οι άλλοι υποψήφιοι για την έκτη θέση, ενώ οι διοικούντες στην Αμερική, όπου περιμένουν τη θετική απάντηση του Αμερικανού Βίνσετ Γιάρμπροου, στην πρόταση συνεργασίας που του έχουν καταθέσει για να έρθει στον «δικέφαλο».

Πάντως, τα γεγονότα δείχνουν πως η πρόταση έχει συγκινήσει τον παίκτη, ο οποίος, μέσω του εκπροσώπου του, γνωστοποίησε την Παρασκευή στους «ασπρόμαυρους» θα δώσει την οριστική του απάντηση το Σάββατο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας σε όλους τους διαθέσιμος παίκτες, αφού δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή αγωνιστικά προβλήματα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: «Άμεση αποκατάσταση των ζημιών και όλες οι ενέργειες για να μην ξαναβρεθούν στο γήπεδο οι λίγοι ανεγκέφαλοι»

ΑΕΚ: «Κάφροι έγραψαν εμετικά συνθήματα και περιύβρισαν τους νεκρούς μας, αναμένουμε από τον Ολυμπιακό να τους τελειώσει»

Το ελληνικό μπάσκετ στα καλύτερά του: Οι ομάδες της χώρας μας έκαναν το 10/10 στην Ευρώπη!

Χαραλαμπίδης: «Να είμαστε έτοιμοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ»

Φαλ αντί Ναν στο εγχώριο ρόστερ του Παναθηναϊκού

Απαλλαγή Ολυμπιακού δίχως βαθμολογική κύρωση για την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη

Προμηθέας: «Υπομονή και επιμονή, η αλήθεια έλαμψε»

Σάκοτα για το Άρης-ΑΕΚ: «Δεν είμαστε πλέον φαβορί, αλλά…»

Κασελάκης: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο - Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής και είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με το Περιστέρι