Κάτοικος Καλαμαριάς θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Κόφι Αμπονσά. Ο Γκανέζος αμυντικός συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ποντίους μέχρι το καλοκαίρι του 2008, όπως ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Βορείου Ελλάδος. «Η Π.Α.Ε. Απόλλων Καλαμαριάς ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Kofi Amponsah για τα δύο (2) επόμενα χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα αποτελεί βασικό στέλεχος του Απόλλωνα έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου