…. Αυτό ήταν το σχόλιο του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καβάλα, μίλησε για τον τρόπο που θα προετοιμάσει την ομάδα του, τονίζοντας: «Είναι το ευκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε πλήρεις. Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας και το άγχος. Αν παίζαμε στο ΣΕΦ θα ήταν διαφορετικά. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον Παναθηναϊκό. Αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση εν όψει ντέρμπι».

Σχετικά με το ματς με την Καβάλα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», απάντησε : «Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση για 40 λεπτά και αυτό δεν μου άρεσε. Στην Τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε πολύ και χάσαμε στο επί μέρους σκορ. Δεν καταλαβαίνω πολύ το παιχνίδι που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο όχι. Κάναμε πολλά τρίποντα και δεν ακουμπήσαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι».

Ένα από τα στοιχεία που ο Ολυμπιακός κρατά από το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου μετά από εφτά μήνες απουσίας και ο προπονητής των Πειραιωτών, σχολίασε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά στον Βασιλόπουλο που δούλεψε σκληρά σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα χαλάρωσε όταν μπήκε, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ καλός. Έδωσε πολλή ενέργεια στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος και θα παίξει περισσότερο στο Top 16 της Ευρωλίγκα».

Τέλος για την εμφάνιση του Μίλος Τεόντοσιτς, είπε: «Το παιχνίδι του Μίλος με το ντέρμπι δεν έχει καμία σχέση. Σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα».

Από την πλευρά της Καβάλας, ο τεχνικός της, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε: «Έχουμε αυτογνωσία και ξέρουμε που ήρθαμε να παίξουμε. Δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Μοιράσαμε τον χρόνο και κρατήσαμε φρέσκους τους παίκτες. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και νομίζω ότι χρησιμοποιήσαμε καλά το παιχνίδι».

Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube