Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, αφού την ερχόμενη Τετάρτη ο «Γηραιός» πάει στην Κέρκυρα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στη ρεβάνς του 1-1 του Καυταντζογλείου για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν τη Δευτέρα το πρωί στη Μίκρα, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στους Τάσο Κατσαμπή και Ρόμπερτ Σζοτ, όμως μπορεί να ποντάρει στην επιστροφή του Καρίμ Σολτάνι, που εξέτισε την ποινή του.

Ο αρχηγός συμμετέχει σε όλο και μεγαλύτερο μέρος της κανονικής προπόνησης, ενώ ο Πολωνός επιθετικός συνεχίζει τη θεραπεία του.

Οι 18 της αποστολής για το «νησί των Φαιάκων»: Ελευθερόπουλος, Μπαντής, Κυριαζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Λίμα, Ντάνι, Καρλίνιος, Γκαρσία, Ηλιάδης, Μάρα, Βουτσιάς, Παπαστεριανός, Ιάκομπ, Σίσιτς, Σολτάνι.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»