Σε προχωρημένες επαφές με τον Ντάριο Φερνάντες βρίσκεται ο ΠΑΟΚ!

Ο 32χρονος είναι στο στόχαστρο του «Δικεφάλου του Βορρά» και αποτελεί αυτή τη στιγμή το Νο1 μεταγραφικό στόχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Αργεντινός μέσος -που έπαιξε στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια- δείχνει μία προτίμηση να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο, που δεν αποκλείεται η μεταγραφή να ανακοινωθεί άμεσα!

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Φερνάντες. Έναν έμπειρο και ποιοτικό παίκτη, ο οποίος να μπορεί να παίξει στον άξονα, αντικαθιστώντας Γκαρσία ή Βιτόλο.

Ο Αργεντινός επέστρεψε φέτος στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, στην οποία και ανήκει. Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιό του και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μείνει ελεύθερος, ίσως και με μικρό αντάλλαγμα για την ομάδα του.

Θυμίζουμε ότι τον παίκτη προσπάθησαν να αποκτήσουν τις προηγούμενες μέρες, τόσο η παλιά του ομάδα, ο Πανιώνιος, όσο και οι Αστέρας Τρίπολης, Πάσος Φερέιρα και η κυπριακή Αλκή.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δοϊρανλής

Επίσημο: Με αγορά-ρεκόρ στη Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι από τον Ολυμπιακό ο Αντρέ Λουίς

Διαρκείας στους ποδοσφαιριστές που δόξασαν τον Παναθηναϊκό με απόφαση Αλαφούζου

ΑΕΚ: Σε κυκλοφορία βρίσκονται τα εισιτήρια για την πρεμιέρα με τον Ηρακλή

Με φόντο τον Βοτανικό: Έφυγαν πάνω από 15 χιλ. διαρκείας - Πόσοι διεκδικούν προτεραιότητα για το νέο γήπεδο

Συγκινητικός Τάισον για Κωνσταντέλια: «Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στο πλευρό σου»

Νικολακόπουλος: «Έρχεται ο Κάσερες για τον Ολυμπιακό»

Βούρκωσε στο αντίο του στον Ερυθρό Αστέρα ο Τικνιζιάν: «Ημουν έτοιμος να πεθάνω για οποιονδήποτε στο γήπεδο»

Αθανασίου: «Εκτός από την ουσία θέλει να δείξει και αγωνιστική βελτίωση ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χράντετς Κράλοβε»

Τικνιζιάν: «Πρωτάθλημα και όσο ψηλότερα γίνεται στο Europa League με τον Ολυμπιακό»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.