Σε απολογία κλήθηκαν οι Μπαρκ Σεγκιρί και Κώστας Στεφανής, λόγω ενός φραστικού επεισοδίου που είχαν στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Οι δύο παίκτες, κατόπιν παραπομπής τους από τον προπονητή της ομάδας Σάββα Κωφίδη και τον Γενικό Αρχηγό Γρηγόρη Φανάρα, καλούνται να απολογηθούν την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 19:00 στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώπιον της τριμελούς Διοικητικής Επιτροπής της ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία θα αποτελείται από τον Α΄ Αντιπρόεδρο, κ. Κώστα Παπαζαφειρίου, τον Β΄ Αντιπρόεδρο, κ. Γιάννη Σαρηκεχαγιά και τον Διοικητικό Σύμβουλο, κ. Λάζαρο Καλαϊτζίδη.
Να σημειωθεί ότι από την Τρίτη μέχρι και την μέρα της απολογίας τους οι δύο ποδοσφαιριστές θα ακολουθούν προπονητικό πρόγραμμα ξεχωριστό από την ομάδα, σε ώρα που τους ορίστηκε από την τεχνική ηγεσία.
Όσον αφορά στα υπόλοιπα αγωνιστικά νέα της ομάδας, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στην Μίκρα. Ο Παπαποστόλου ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Γεωργιάδης άρχισε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται σταδιακώς να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Επαλέ ακολούθησε μόνο πρόγραμμα θεραπείας, λόγω κτυπήματος στον αστράγαλο.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει προπόνηση στις 11.00, στην Μίκρα.
«Εσύ αποφασίζεις…»
Την ευκαιρία να συνδράμουν στη διοργάνωση της φιέστας που θα διοργανώσει η ΠΑΕ Ηρακλής για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα έχουν οι φίλαθλοι του «Γηραιού». Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ζητά από όσους φίλους της ομάδας έχουν κάποια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να γίνει καλύτερη η φιέστα, να την μοιραστούν με τη διοίκηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:
«Εσύ αποφασίζεις για την "κυανόλευκη" φιέστα:
Η ΠΑΕ Ηρακλής ζητά τη συμμετοχή των φίλων της ομάδας, σχετικά με την διοργάνωση της φιέστας για την επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσα από τον τελευταίο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου 2005 - 2006, το Σάββατο 13/05/2006, κόντρα στην Καλλιθέα, στο Καυτανζόγλειο.
Ζητά λοιπόν, από όλους τους Ηρακλειδείς ιδέες για την "κυανόλευκη" γιορτή, τις καλύτερες των οποίων θα ακολουθήσει το απόγευμα του αγώνα, για τον πανηγυρισμό της φετινής διάκρισης της ομάδας μας.
Στείλτε mail στο info@iraklis-fc.gr και τροφοδοτήστε μας με τις ιδέες σας για την φιέστα! Εσείς αποφασίζετε για την "κυανόλευκη" γιορτή!»
Επιμέλεια: Άκης Στρατόπουλος