Σίγουρος ότι δεν θα χρειαστεί εγχείρηση ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα.
Ο τραυματισμός του επιθετικού της Σίτι στο γόνατο δεν δείχνει να υποχωρεί και το ιατρικό επιτελείο έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έσπευσε στη συνέχεια να δηλώσει ότι αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο, αφού σε περίπτωση που δεν βελτιωθεί ούτε έτσι η κατάστασή του, τότε ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Ο ατζέντης του Ιταλού άσου όμως είναι αισιόδοξος ότι δεν θα χρειαστεί κάτι τέτοιο και ότι σε ένα μήνα ο Μπαλοτέλι θα είναι και πάλι σε αγωνιστική δράση: «Προς το παρόν δεν απαιτείται εγχείρηση. Έχει αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο και θα το πάμε με συντηρητική αγωγή για ένα μήνα».
Άκης Βαΐου