Η παγωμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε στο άδειο λόγω τιμωρίας «Αλεξάνδρειο» επηρέασε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στην αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο. Ακόμα και τον προπονητή των νικητών, Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί δεν έχουμε δείξει ακόμα σταθερότητα. Το μπάσκετ έχει ανάγκη τους φιλάθλους, πολύ περισσότερο τους φιλάθλους του Άρη», δήλωσε αρχικά ο τεχνικό των «κυανέρυθρων».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και αν η απουσία του κόσμου έπαιξε ρόλο στο να πάρουν οι φιλοξενούμενοι τη νίκη, πρόσθεσε: «Δεν είναι ωραίο θέαμα οι άδειες εξέδρες. δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα ήρθε από το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είχε κόσμο. Θέλαμε να πάμε το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, αλλά κάναμε βιαστικές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο κλειστά στην άμυνα, ελέγξαμε τα αμυντικά ριμπάουντ, χτυπήσαμε τις αδυναμίες του Άρη και πήραμε δίκαια τη νίκη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»