Με αγιασμό ξεκίνησε η προπόνηση της Πέμπτης για την ομάδα της SKODA Ξάνθης, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε τον Σάντος Γκλέισον να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Ο 29χρονος αμυντικός, ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε από την χθεσινή απογευματινή προπόνηση, ενώ σήμερα δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Σε ότι αφορά τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Εργοτέλη η κατάσταση της υγείας του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή προπόνηση.

Ο Σπύρος Βάλλας, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση ξεπέρασε το πρόβλημα και συμμετείχε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε στους ποδοσφαιριστές DVD επισημαίνοντας λάθη τα οποία θα πρέπει να προσεχθούν σε επόμενους αγώνες, ώστε να μη δημιουργήσουν προβλήματα στην ομάδα.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κώτσιρας: «Όταν μειώσαμε το πιστέψαμε αλλά δεχθήκαμε αμέσως τρίτο γκολ - Ευχαριστώ τη διοίκηση του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Παναθηναϊκός όπως τον θέλει ο Νίστρουπ - Συνδυαστικό ποδόσφαιρο και αντίδραση στο γκολ που δέχθηκε»

Αναστασίου: «Δεν φοβηθήκαμε και κοιτάξαμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Πρόβλημα και για τον Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό, τραυματίστηκε μετά από σουτ!

Τα highlights από την πεντάστερη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Asteras AKTOR

Πυραυλοκίνητος Παναθηναϊκός, κέρασε πεντάρα τον Αsteras AKTOR και πάει φορτσάτος στο Αλμάτι!

Αλγουαθίλ: «Ήταν μία δίκαιη νίκη, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός έκρυψε την μπάλα και ο Τετέι την εμφάνισε στα δίχτυα του Asteras AKTOR για το 5-1

Πανέμορφο γκολ από τον Καλάμπρια: Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μακρινό συρτό σουτ για το 4-1

Το γκολ του Ντέσερς για το 3-1 και το ξέσπασμα χαράς του Νίστρουπ στον πάγκο του Παναθηναϊκού

TAGS: Ξάνθη