Ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών ορίστηκε να σφυρίξει τον πρώτο χρονικά αγώνα της έκτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, μεταξύ Κέρκυρας και Ολυμπιακού Βόλου.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Ιανουαρίου.

Επίσης, ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων που έχει οριστεί για την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, άλλαξε ώρα διεξαγωγής και αντί για τις 17:00 θα γίνει τελικά στις 19:00 λόγω τηλεοπτικών αναγκών.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR