Ένας περίπου μήνας απομένει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα της Ελλάδας δεν θα είναι παρούσα στη μεγάλη γιορτή και ο Ότο Ρεχάγκελ δεν φαίνεται να έχει ακόμη ξεπεράσει την αποτυχία πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης, που θα φιλοξενηθούν στην πατρίδα του, Γερμανία.

«Θα έπρεπε να ήμασταν εκεί. Ματώνει η καρδιά μου που δεν είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στα προκριματικά του Euro 2008», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στο πρακτορείο Ν-24,

Παράλληλα εξέφρασε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιούργκεν Κλίνσμαν, ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας. «Κάποιος τον προσέλαβε και τώρα έχει την πλήρη ευθύνη για την εικόνα της εθνικής ομάδας. Δεν πρέπει να γκρινιάζουμε συνεχώς, αλλά να τον υποστηρίζουμε και να ελπίζουμε ότι η στρατηγική του θα πετύχει. Θα κριθεί από τα έργα του. Το σημείο-κλειδί θα είναι ο αγώνας που θα δώσουμε μετά την πρώτη φάση, όταν θα αντιμετωπίσουμε μια από τις Αγγλία ή Σουηδία. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε, θα έχουμε καλές πιθανότητες. Η Γερμανία στηρίζεται στο ομαδικό πνεύμα και τη σωστή τακτική. Θα παίξει ρόλο και η έδρα, αφού στο σπίτι σου αισθάνεσαι καλύτερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου