Τον ορισμό της… «πυρρείου νίκης» φαίνεται ότι πέτυχε η ΑΕΚ στην Τρίπολη!

Οι τραυματισμοί των Μανωλά, Γεωργέα και ( όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα) Καράμπελα δεν κόστισαν στην «Ένωση» μόνο τις τρεις αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά και τη συμμετοχή (σίγουρα για τους δύο πρώτους) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη διάγνωση στην περίπτωση του Μανωλά κάνει λόγο για θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Τον στέλνει, λοιπόν, στο «τρέξιμο» για να προλάβει -όχι τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου- αλλά τη ρεβάνς στις αρχές Φλεβάρη.

Ο Γεωργέας, από την άλλη, μπορεί να υπέστη ελαφρύτερο τραυματισμό (διάταση οπίσθιου μηριαίου) και η κατάστασή του να επανεξετάζεται τη Δευτέρα, ωστόσο και εκείνος θεωρείται πολύ δύσκολο από το τεχνικό τιμ να προλάβει το ματς με τους «πράσινους».

Όσον αφορά, δε, στον Καράμπελα, φαίνεται να έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και οι νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί θα δείξουν αν όντως έχει ελπίδες για να παίξει την Τετάρτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νίκολιτς: «Μάλλον στο δρόμο της επιστροφής ο Κουτέσα, δεν υπάρχει θέμα με τον Γκεοργκίεφ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δίδαξε fair play με μια ξεχωριστή κίνηση για τον Ελ Κααμπί

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα Νίστρουπ για διάταξη και πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ουναΐ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Να είναι δυνατός και να έχει υπομονή, είμαστε όλοι μαζί του»

Γρηγορίου :«Ο Φαμπιάνο δεν αναπληρώνεται - Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Κετσετζόγλου: «Με σωστή νοοτροπία η ΑΕΚ - Σε τρία ματς στη Φιλαδέλφεια έχει βάλει 13 γκολ»

Η «μαγεία» Μάγερ και ο εκτελεστής Βάργκα: Τα highlights από την πεντάρα της ΑΕΚ στον Άρη

Νίκολιτς: «Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο - Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν»

TAGS: A.E.K.