Θέμα χρόνου είναι, όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου από τον Ηρακλή στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας επιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Ένωση» κι αν ικανοποιηθούν οι Θεσσαλονικείς θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο παίκτης από τώρα, αλλιώς το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του με τον «Γηραιό». Στα …άκρα με Χιμένεθ η ΑΕΚ.

Η αποχώρηση του Ραφίκ Τζεμπούρ, η οποία θα ολοκληρωθεί και τυπικά μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, έχει αναγκάσει την ΑΕΚ να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση επιθετικού. Μετά την αίσια έκβαση, κατά τα φαινόμενα, στο θέμα του Βέλλιου, στον «Δικέφαλο» στρέφονται πλέον στον Γιώργο Γεωργιάδη. Οι διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό συνεχίζονται και αν υπάρξει συμφωνία στα ανταλλάγματα, τότε ίσως υπάρχει ευτυχής κατάληξη και σε αυτό το θέμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μίτσελ, στην ΑΕΚ δεν μπορούν κάνουν κάτι περισσότερο από το να περιμένουν την απόφαση του Ισπανού μέσου, ο οποίος μόνο αν εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη χώρα του θα κοιτάξει αλλού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει προκύψει και πρόβλημα με την Μπέρμιγχαμ, όπου ανήκει ο παίκτης με τους Άγγλους να επιθυμούν να πουλήσουν τον παίκτη, ενώ την «Ένωση» να συζητά για δανεισμό του.

Στα …άκρα με Χιμένεθ

Την επιθυμία του να πηγαίνει η μπάλα στα πλάγια τόνιζε συνεχώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Τρίπολη ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού ο Ισπανός θεωρεί πως έτσι είναι ο καλύτερος τρόπος ανάπτυξης για μια ομάδα. Ιδίως με ομάδες που παίζουν κλειστά στην άμυνα τους, ο πιο ορθός τρόπος για να διασπαστεί η αντίπαλη τακτική είναι από τα άκρα, κατά τον τεχνικό του «Δικεφάλου». Για να συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο πρέπει να βοηθούν και τα μπακ στην επιθετική ανάπτυξη, κάτι που δεν έκαναν Γεωργέας και Καράμπελας.



Πολλά τα προβλήματα με ΠΑΟ

Από σήμερα κιόλας αρχίζει στην ΑΕΚ η προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα για την εν λόγω αναμέτρηση, αφού στους ήδη απόντες Γκέντσογλου και Καφέ (υπάρχουν λίγες ελπίδες να προλάβει ο τελευταίος), προστέθηκαν οι Γεωργέας, Μανωλάς και Καράμπελας.

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

Tζούριτσιτς: «Συγγνώμη από τον κόσμο - Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν το έκανα για να μην με δουν τα παιδιά μου»

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»

Λουτσέσκου: «Το 2017 δεν στείλατε εδώ το BBC να δείτε πώς έκλεψε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ» - Τι είπε ο Κυριάκος για ένταση

Λουτσέσκου: «Συζητήσαμε με τους παίκτες για το σοκ της Τετάρτης, επανήλθαμε και δείξαμε ότι δεν τα παρατάμε»

«Βράζουν» με Αγκάγιεφ στον Άρη: «Tι άλλο περιμένετε να δείτε για να ορίσετε Έλληνες; Έλεος»

Μπάμπα: «Πάντα βρισκόμαστε να κυνηγάμε στα ματς με την ΑΕΚ - MVP ο Κωνσταντέλιας»

Τα highlights από τη δραματική ήττα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο

Τσέριν: «Ντροπή αυτό που έγινε σήμερα - Να βγούμε δεύτεροι και να πάρουμε το Κύπελλο για να σώσουμε τη χρονιά»

TAGS: A.E.K.