Ο Χαβιέρ Ουμπίντες ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε από τον Σάκη Τσιώλη στην αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην Κέρκυρα, που θα γίνει την Τρίτη στο νησί των Φαιάκων (17:00). Διαθέσιμος είναι για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Τικάο.

Στόχος των νεοφώτιστων είναι ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού της 3ης Φεβρουαρίου στο Παμπελοποννησιακό. Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αποτελείται από τους ακόλουθους παίκτες: Γιακούποβιτς, Ρόκα, Ντολεζάι, Τομάς, Ούμπιντες, Μάρτιν, Μπρέσκα, Καπετάνος, Άλβαρες, Αναστασίου, Σανκαρέ, Ακόστα, Ρόκας, Ζέλεσι, Μόνχε, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Σολάκης, Μπερτόλντι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR