«Το πάρτι τελείωσε»! Τα λόγια αυτά χρησιμοποίησε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σχολιάζοντας στο ΑΠΕ, την εξάρθρωση κυκλώματος που ζημίωσε με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ το ίδρυμα, στη διάρκεια της τελευταίας 5ετίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ομάδα αγνώστων ατόμων υπέβαλε μέσω Ίντερνετ ψεύτικες αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις στο ΙΚΑ, δηλώνοντας εργαζόμενους και μέρες απασχόλησης που δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα.

Οι δηλωμένοι εργαζόμενοι που είχαν κάνει τη συμφωνία με τα κυκλώματα, έπαιρναν τα ένσημα ασφάλισης και όλες τις παροχές (δώρα, επιδόματα, παροχές υγείας κ.ά.) που προκύπτουν από την ασφάλιση.

«Τα κυκλώματα αυτά, είτε αφορούν το φάρμακο, είτε τις ιατρικές πράξεις, είτε τις ασφαλιστικές εισφορές, θα πρέπει να το καταλάβουν. Η ασυδοσία σε βάρος του ΙΚΑ τελείωσε», διαμήνυσε, προς πάσα κατεύθυνση, ο διοικητής του ιδρύματος.

Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

H πλουσιότερη γυναίκα του Ηνωμένου Βασιλείου το 2025 έπαιζε στοίχημα

Καλύτερες οι συνθήκες στους δρόμους για τους εκδρομείς των Χριστουγέννων - Πού υπάρχει κίνηση

Κακοκαιρία σήμερα στη χώρα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Πέθανε η Σύλβα Ακρίτα, η πρώτη γυναίκα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στο Λονδίνο

Κλειστό το αγροτικό μπλόκο της Περιμετρικής στην Πάτρα - Mέσα από το κέντρο η κίνηση προς Κυλλήνη

Μέσω gov.gr οι αιτήσεις έκδοσης ληξιαρχικών πράξεων για γεγονότα που τελέστηκαν στο εξωτερικό

Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Σοβαρό ατύχημα σε ανελκυστήρα σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου - Τραυματίστηκε σοβαρά ο συντηρητής