Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ, εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά ο Μπόζινταρ Μπάντοβις τόνισε πως η αποβολή ήταν αυτή που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόδοση της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε: «Είναι ενδιαφέρον ότι βρισκόμαστε στους 8 του Κυπέλλου αλλά σήμερα και οι δύο ομάδες κάναμε διαχείριση ενόψει πρωταθλήματος Είμαι ευχαριστημένος για τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε, ωστόσο κερδίσαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο.

Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο πρωτάθλημα και στη δύσκολη συνέχεια. Ο Ακόστα στα πρώτα 30 λεπτά, έδειξε θετικά χαρακτηριστικά, έδειξε πως έχει τα στοιχεία που περιμένουμε και πιστεύω ότι τις επόμενες 15-20 ημέρες θα είναι έτοιμος. Μετά το πέναλτι άλλαξαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι και αποκτήσαμε πλεονέκτημα. Όσο για τον Ουμπίντες είναι θετικό ότι στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν έδειξε να έχει πρόβλημα και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι μας είχε λείψει πολύ αυτές τις 20-25 μέρες
».

Από την πλευρά του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τόνισε: «Ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα για μας. Μέχρι τη φάση του πέναλτι είμαστε καλοί και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ωστόσο η αποβολή του παίκτη σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα παιχνίδια αυτών των ημερών μας επηρέασε πολύ και έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας. Η προσοχή μας στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λάρισα, το Σάββατο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR