Την προηγούμενη τριετία ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επισκεπτόταν το ΣΕΦ φορώντας τα πράσινα του Παναθηναϊκού, αλλά το βράδυ της Πέμπτης θα το κάνει με τα κιτρινόμαυρα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο Λιθουανός πλέι μέικερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της πρεμιέρας του Top 16.

«Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα. Είναι ένα από τα φαβορί κι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες κι έναν μεγάλο προπονητή. Στην έδρα του είναι ακόμη πιο δυνατός, συνεπώς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Θα πρέπει να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε την έκπληξη», δήλωσε ο «Σάρας», που θα κάνει ντεμπούτο με τη «Φενέρ» στην Ευρωλίγκα.

Οσον αφορά τον Νέβεν Σπάχια, τόνισε πως: "Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το φαβορί του μεταξύ μας παιχνιδιού, αλλά και του γκρουπ και για την πρόκριση στο final four και για να σηκώσει την κούπα. Τώρα που νίκησαν και τον Παναθηναϊκό, νιώθουν έτοιμοι για όλα. Θα έχουν γεμάτο γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι.

Ο Γιασικεβίτσιους ξέρει πολύ καλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τα συστήματα και όσα κάνουμε εδώ. Είναι από τους καλύτερους παίκτες εδώ και δέκα χρόνια. Ο Μέι είναι νέος, αλλά δεν έχει και εμπειρία από Ευρώπη. Θα χρειαστεί καιρό για να προσαρμοστεί. Σε κάθε περίπτωση, μέρα με τη μέρα, είναι καλύτερος, για αυτό και θα αυξήσω τα λεπτά συμμετοχής του.

H Ζάλγκιρις και η Βαλένθια ξέρουν πως δεν είναι τα φαβορί του ομίλου και αυτό τις κάνει ακόμα πιο επικίνδυνες. Όποιος τις νικήσει, θα κάνει τεράστιο βήμα για τα play offs".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Νιλικίνα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, εκτός ο Παπανικολάου

Ζέρβας: «Κακός δαίμονας του Ολυμπιακού ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά και κομβικό ματς για την τετράδα»

Euroleague: Τζάμπολ για την 28η αγωνιστική σε Πόλη, Τελ Αβίβ, Βαρκελώνη και Βαλένθια

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Να αποφύγουν τις παγίδες και να παραμείνουν σε τροχιά κορυφής οι Πειραιώτες

Ομπράντοβιτς: «Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στο ΣΕΦ, με όλα τα κριτήρια ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα»

Μιλουτίνοφ: «Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει το φιλικό περιβάλλον με τον Ερυθρό Αστέρα»

Νετζήπογλου: «Είμαι πάντα έτοιμος και διαθέσιμος σε ό,τι χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής μου»

Μπαρτζώκας: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα - Όλοι οι παίκτες παλεύουν για τη θέση τους»

Αβεβαιότητα για τρεις στον Ολυμπιακό ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Ευρωλίγκα: Sold out σε 5 λεπτά τα εισιτήρια στην πρώτη φάση πώλησης!