Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ και επίσημα ο Ραφίκ Τζεμπούρ, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αλγερινό άσο το πρωί της Τετάρτης. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε συμφωνία για να λύσουν την συνεργασία τους και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη τοποθέτηση.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν μετά το επεισόδιο που είχε ο Τζεμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ σε μια από τις προπονήσεις της ΑΕΚ. Εκεί το γυαλί ράγισε και αν και αρχικά ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κινηθεί νομικά για να μείνει ελεύθερος, τελικά ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «κίτρινων» και απέσυρε την προσφυγή.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Rafik Zoheir Djebbour»

Παράλληλα η ΑΕΚ ανακοίνωσε και τον δανεισμό του Αντώνη Ρίκκα στη Κέρκυρα. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό Βόλου, όμως επειδή είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής από τον Σάκη Τσιώλη αποφασίστηκε να συνεχίσει στην Κέρκυρα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την 5η αγωνιστική και το 4/4 των διεκδικητών του τίτλου

ΠΑΟΚ: Εξάρθρωση ώμου για Άλι και Παβλένκα - Εξετάσεις και ο Ελουστόντο

Εντιαγέ: «Απολαμβάνω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ - Πιο δύσκολο το ελληνικό πρωτάθλημα από το τουρκικό»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός είχε τον τρόπο να κάνει τη δουλειά κόντρα στην Καλαμάτα με την ατομική ποιότητα»

Αντύπας: «Οι 4 βαθμοί του Σάλιακα και ο εγκέφαλος Φρόιλερ - Έχει δουλειά ο Αλγουαθίλ στη διακοπή»

Κετσετζόγλου: «Δεύτερη φορά που μπαίνει σε εκτός έδρας ματς μετά το 10' η ΑΕΚ - Καθαρό πέναλτι του Γιόβιτς»

Λίσι: «Νίκη όχι με τον τρόπο που ήθελα, αλλά παλέψαμε όλοι μαζί» - Τι είπε για τους τραυματίες

Αντωνόπουλος: «Χάσαμε τη νίκη από ένα γκολ που χαίρεσαι να το βλέπεις - Να δω πότε η τύχη θα μας δώσει μία χαρά»

Τσορμπατζόγλου: «Θα χρειαστεί… υπερωρίες ο γιατρός του ΠΑΟΚ - Να γίνει ομάδα με σωστή νοοτροπία»

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού

TAGS: A.E.K.