Αρκετές εκπλήξεις επιφύλασσε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό απόψε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ (21:00).

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να προχωρήσει σε πέντε αλλαγές, χρησιμοποιώντας τον Καρνέζη αντί του Τζόρβα στη θέση του τερματοφύλακα, τον Σεϊταρίδη αντί του Βύντρα στο δεξί άκρο, τον Καραγκούνη αντί του Κατσουράνη και τον Μαρίνο αντί του Λουίς Γκαρσία στο κέντρο, καθώς και τον Λέτο αντί του Γκοβού (με τον Αργεντινό στο αριστερό και τον Νίνη στο δεξί άκρο της επίθεσης).

Η απουσία των Κατσουράνη και Βύντρα αποδίδεται πιθανότατα σε φρεσκάρισμα των συγκεκριμένων παικτών που έχουν πολλά συνεχή ματς στα πόδια τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι ανέτοιμοι Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο, Φερνάντες, Δημούτσος, Ιωαννίδης και Πλεσί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Καντέ, Σαριέγκι, Σιμάο, Καραγκούνης, Μαρίνος, Νίνης, Λέτο και Σισέ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»