Η στενοχώρια που γέμισε τους περίπου 7.000 οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο ΣΕΦ η ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ήταν το σημείο αναφοράς στις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά τον αγώνα.

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη δίκαιη νίκη. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από μέρους μας. Τόσες μέρες ζητούσαμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, το έκανε κι εμείς τους δώσαμε μία τέτοια εμφάνιση. Είναι κρίμα που τους πικράναμε», δήλωσε ο 21χρονος φόργουορντ και πρόσθεσε: «Δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε προετοιμάσει και μας έλειψε η συγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και ΝΒΑ εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Όπως χάσαμε εμείς εδώ σήμερα, μπορούμε να πάμε και να κερδίσουμε στην Τουρκία με 15 πόντους εμείς».

Ερωτηθείς αν η παρουσία του κόσμου άγχωσε την ομάδα, απάντησε: «Όχι, θα ήταν ανούσιο να επικαλεστούμε κάτι τέτοιο σαν δικαιολογία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φουρνιέ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «H ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, περιμένω μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη την Πέμπτη»

Σορτς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έτσι πρέπει να παίζουμε για να προχωρήσουμε - Μας λείπει ο αρχηγός, είχαμε έξτρα κίνητρο»

Μαρτίνεθ: «Προσπαθήσαμε και είχαμε την σωστή νοοτροπία - Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο παιχνίδι μας»

Τα highlights από το break του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια

Σορτς: «Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Τα highlights από την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1 με τη Μονακό

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια μετά από το Game 1: «Χαμηλά τα κεφάλια, το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ πιο δύσκολο»

«Συγκέντρωση, ενέργεια, τελευταία άμυνα, αλλά η σειρά τώρα αρχίζει»: Το σχόλιο Πετρίδη για το break στη Βαλένθια

Ξέσπασμα χαράς Αταμάν-Γιαννακόπουλου μετά το ηρωικό break του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια!