Να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Εργοτέλη θέλουν στη Skoda Ξάνθη, η οποία αύριο φιλοξενείται στην Τούμπα. Η σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας, στην οποία ο Νίκος Παπαδόπουλος επικεντρώθηκε σε θέματα τακτικής και σε στημένες φάσεις.

Ο τεχνικός των Aκριτών δεν μπορεί να υπολογίσει στον τραυματία Λυμπερόπουλο και τον τιμωρημένο Μπόατεγκ, καθώς επίσης και στον Βλάσση Καζάκη το νέο απόκτημα της ομάδας. Εκτός αποστολής επίσης βρίσκονται οι Γκλέισον, Καριόκα και Αλτιπαρμακόφσκι.

Όσον αφορά το βασικό σχήμα της Skoda κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Γκσπούρνιγκ. Στην άμυνα η Ξάνθη θα παίξει με τον Μπέρτο δεξιά, Κωστούλα–Βάλλα στο κέντρο και Τζάγκι αριστερά. Aμυντικοί μέσοι θα είναι οι Φλίσκας–Αντεφέμι. Μπροστά τους θα αγωνιστούν ο Κατόνγκο στα δεξιά, ο Μαρσελίνιο αριστερά και στον άξονα ο Κιντάνα ή ο Πόϊ. Στo 4-3-2-1 το ρόλο της επιθετικής "αιχμής" θα έχει ο Σουάνης.

Οι είκοσι που ο Παπαδόπουλος θα πάρει μαζί του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Αντεφέμι, Μπεκαμέγκα, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βάλλας, Βασιλακάκης, Βρονταράς, Κομεσίδης, Κωστούλας, Μάνταλος, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης, Φλίσκας.

Σταυρούλα Σάββα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Ξάνθη