Μόνο νίκη θέλει ο Πανελλήνιος στη αναμέτρηση με τον Ηρακλή, για τη 14η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο προπονητής των «Ολυμπιονικών» πως ένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει αισιοδοξία στην ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Για εμάς στο ματς με τον Ηρακλή, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη. Τα ψέματα τελείωσαν. Ότι λάθη έγιναν, έγιναν! Πρέπει να κερδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο β’ γύρο και από εκεί και πέρα να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα στη συνέχεια», δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Αντίθετο βρίσκει τον Μόρις Μπέιλι ο χαρακτηρισμός της αναμέτρησης του Πανελληνίου με τον Ηρακλή, ως τελικό: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πολλοί το έχουν χαρακτηρίσει τελικό. Εγώ δεν συμφωνώ. Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα παλέψουμε και σε αυτό για τη νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη. Στο β’ γύρο, θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί. Το παιχνίδι χρειάζεται σοβαρότητα και απόλυτη συγκέντρωση».

Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ευχαρίστησε τον Γιαννακόπουλο ο Ερασιτέχνης: «Μεγάλη ενέργεια Παναθηναϊκής αλληλεγγύης - Ο σύλλογος είναι οικογένεια»

Ομπράντοβιτς: «Σήμαινε πολλά για εμένα ο Παύλος, ήταν δεύτερος πατέρας μου - Με τον Δημήτρη είμαστε στην ίδια γραμμή»

«Η άμυνα του Παναθηναϊκού, ο Φρανσίσκο, αλλά και ο ΠΑΟΚ που δείχνει ότι… έρχεται»: Το σχόλιο των Ρομπόλη και Πετρίδη

Φρανσίσκο: «Νιώθω 1000% έτοιμος, πολύ καλή η συνεργασία με Ομπράντοβιτς - Ανυπομονώ να φωνάξω μαζί με τον κόσμο»

Μαντζούκας: «Βγάλαμε ενέργεια από την άμυνα, πήραμε αυτά που έπρεπε από το ματς»

Η βραδιά «πράσινης» ενότητας και οι... πύραυλοι του Ζοτς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπουργκ

Άλλο επίπεδο ο Παναθηναϊκός, έκανε πλάκα στην Μπουργκ στη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς!

Το τρίποντο του 16χρονου Βαρβαρίτη και η καθολική αποθέωση από το κοινό του Παναθηναϊκού!

Το κοινό ποστάρισμα ΠΑΕ και ΚΑΕ με Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο: «United we stand»!

Σπανούλης: «Ικανοποιημένος με την σκληράδα και τον χαρακτήρα των παικτών μου»