Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής (12:30) με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας. Ο γκαρντ των «κίτρινων» μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι τονίζοντας ότι αυτό που ενδιαφέρει του παίκτες του Σαρόν Ντρούκερ είναι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι. Ο 34χρονος παίκτης αναφέρθηκε επίσης στη συνέχεια του πρωταθλήματος, στην εικόνα της ομάδας, αλλά και στο νέο μεταγραφικό απόκτημα Τζον Τόμας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χατζηβρέττας:

Για το ματς στο ΣΕΦ

«Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος ο οποίος αρχίζει με ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς σε μια δύσκολη έδρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας ομάδα και το πώς αυτή θα παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης. Έχουμε ακόμα ένα γύρο ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις άσχημες ήττες (κυρίως στα δυο τελευταία παιχνίδια) για να βρεθούμε πιο κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας».

Για το κακό αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» στην Euroleague

«Όταν μια ομάδα προέρχεται από άσχημα αποτελέσματα θέλει να αποδείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Και νικηφόρο να ήταν το αποτέλεσμα για εμάς δεν παύει να είναι ένας δύσκολος αγώνας».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη

«Εάν δεν είχαμε κάνει κάποιες ήττες θα ήμασταν σε πολύ καλό σημείο τώρα. Παρόλα αυτά, όπως προανέφερα, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα στραβοπατήματα. Δεν είμαστε έως αυτή τη στιγμή σταθερή ομάδα , δεν έχουμε σταθερή απόδοση και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να πετύχουμε όσα θέλουμε».

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τζον Τόμας

«Είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και πιστεύω θα μας βοηθήσει πολύ. Χρειαζόμαστε τη δύναμη του και είμαι σίγουρος ότι θα μας ενισχύσει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»