Η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για το Νίκο Κράνιτσαρ, μετά την αποκάλυψη του Χάρι Ρέντναπ, ότι ο παίκτης επιθυμεί να φύγει από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Η εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ακραίοι, Άαρον Λένον και Γκάρεθ Μπέιλ έχει περιορίσει τον Κροάτη σε μόλις 12 εμφανίσεις, έως τώρα στη σεζόν.

Οι ελπίδες του να διεκδικήσει θέση στα βασικά πλάνα του Ρέντναπ μειώθηκαν ακόμη περισσότερο αυτήν την εβδομάδα, όταν ο προπονητής της Τότεναμ πήρε τον Στίβεν Πίενααρ, για εναλλακτική λύση του Μπέιλ, στο αριστερό άκρο, που είναι και η αγαπημένη θέση του Κράνιτσαρ.

Ο Κροάτης είχε δηλώσει πριν από δύο εβδομάδες, ότι ήταν αποφασισμένος να μείνει και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά φαίνεται ότι η άφιξη του Πίενααρ τον έπεισε, πως δεν έχει μέλλον στην ομάδα».

«Ο Νίκο κοιτάει να φύγει», είπε ο Ρέντναπ και συμπλήρωσε «Είχα μια κουβέντα μαζί του και μου είπε ότι θέλει να παίζει. Δεν του αρέσει όμως να αγωνίζεται στα δεξιά, δεν του ταιριάζει. Προτιμάει να παίζει στα αριστερά, αλλά ο Γκάρεθ παίζει εκεί και είναι εξαιρετικός. Το καταλαβαίνει αυτό».

Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι έχουν ενδιαφερθεί για τον πρώην παίκτη της Χάιντουκ Σπλιτ, τον οποίο ο Ρέντναπ είχε επίσης πάρει στην Πόρτσμουθ, το 2006.

Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι ο Κράνιτσιαρ θα πάει τελικά σε κάποια ομάδα και παραδέχτηκε πως θα παραχωρηθεί μόνο με μεταγραφή και όχι με δανεισμό, ενώ τόνισε: «Θέλει να παίζει και του είπα ‘καταλαβαίνω Νίκο και αν έρθει κάποια πρόταση για σένα, τότε μπορείς να φύγεις’. Και αν δεν βρει κάποια καλή ομάδα εδώ, τότε θα μεταγραφεί στο εξωτερικό».

Στη συνέχεια ο Ρέντναπ είπε: «Νομίζω ότι θα φύγει σύντομα. Είναι γνωστός σε όλον τον κόσμο, είναι διεθνής, σκόραρε τις προάλλες με την Κροατία και αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα».

Πηγή: www.england365.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube