Χωρίς… επιθετικούς έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να μην επιβαρύνει το τραύμα του. Ο πρώτος σκόρερ της "Ένωσης" ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Πέραν του Νίκου Λυμπερόπουλου, απόντες από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν και οι άλλοι δύο καθαρόαιμοι κυνηγοί της «Ένωσης». Τόσο ο Παντελής Καπετάνος, όσο και ο Όλεγκ Βενγλίνσκι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής, ο πρώτος για προληπτικούς λόγους λόγω μιας ενόχλησης στον προσαγωγό και ο δεύτερος επειδή επέστρεψε στο γήπεδο μετά από αρκετές ημέρες (τις προηγούμενες ημέρες είχε περιοριστεί σε ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω αλλεργίας). Αμφότεροι θα ενταχθούν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σε 1-2 μέρες. Τέλος ο Νίκολα Μάλμπασα ζήτησε και πήρε άδεια απο τη διοίκηση της ομάδας προκειμένου να μεταβεί στο Βέλγιο και να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση απο τον προσωπικό του γιατρό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου