Ο αδελφός του Σίλβιο Μπερλουσκόνι ,Πάολο φρόντισε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα ,ενόψει του επικείμενου ντέρμπυ του Καμπιονάτο εναντίον της Γιουβέντους ,αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Μπιανκονέρι ευνοήθηκαν από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τη Μπολόνια.

«Ας πούμε ότι οι αποφάσεις ευνοούν είτε τη μια ομάδα ,είτε την άλλη. Περιέργως όμως πάντα ευνοούν τη Γιουβέντους… Απλώς αστειέυομαι ,οι σχέσεις Μίλαν-Γιουβέντους είναι τόσο καλές που είπα να αναθερμάνω λίγο την αντιπαλότητα μας!» δήλωσε.

Στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τους «αιώνιους» αντιπάλους συμπολίτες της Ίντερ: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Ίντερ για τους τόσους σπουδαίους παίκτες που μας έχει χαρίσει .Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου ο Αντριάνο θα κερδίσει τη χρυσή μπάλα και θα μας τον δώσουν με αντάλλαγμα έναν ημιεπαγγελματία…».

Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube