Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Μάχο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Από την πλευρά του ο Φανούρης Γουνδουλάκης τόνισε πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».

«Δεν θέλω να μιλήσω για το πέναλτι αλλά νομίζω ότι δεν ήταν. Κρατάμε τον πολύ σημαντικό βαθμό της ισοπαλίας και το γεγονός ότι ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο.

Είδε την προσπάθεια που κάνουμε και επέστρεψε. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι από εδώ και στο εξής κάθε ματς είναι τελικός. Με την βοήθεια και του κόσμου μας θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία
».

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης, σχολίασε: «Κανείς δεν το περίμενε πριν το ματς αλλά αν δούμε το παιχνίδι και γενικά την εικόνα μας αξίζαμε κάτι παραπάνω σήμερα. Κάποια στιγμή περιμέναμε και έπρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια το θέμα είναι να έχουμε διάρκεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και η συνέχεια είναι δύσκολη».

Ο Μάρκους Γιόνσον, τόνισε: «Πολύ σημαντικός ο βαθμός που πήραμε κάθε βαθμός είναι σημαντικός πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και τώρα να κερδίσουμε την Καβάλα. Είναι πολύ ωραίο που παίζω και πάλι. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο», ενώ για τον Λεμονή, αρκέστηκε να πει: «Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουζακίτης: Eφτασε τις 70 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στα 19 του!

Στο Top-4 των ξένων σκόρερ του Ολυμπιακού μπήκε ο Ελ Κααμπί!

Μάχες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στην προτελευταία «στροφή» της Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Για τη νίκη ψυχολογίας στη Λεωφόρο πριν το «πράσινο» all in της Ανδαλουσίας!

Ατρόμητος-ΑΕΚ: Με φόρα από τη Σλοβενία η Ένωση για την επιστροφή στην κορυφή

ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός: Χωρίς περιθώρια για απώλειες στη μάχη της κορυφής ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Κηφισιά-Βόλος: Μάχη από την οποία κανείς δεν θέλει να βγει χαμένος

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»