Την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δίνοντας το «παρών» σε εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» δεν προσδιόρισε χρονικά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αλλά φαίνεται πως ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζεται για μετακόμιση στον Πειραιά.

«Σύντομα ο Κώστας Φορτούνης θα είναι δικός μας», δήλωσε χαμογελώντας ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, ο οποίος πρόσθεσε πως οραματίζεται έναν Ολυμπιακό με επτά Έλληνες παίκτες στην ενδεκάδα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συγκεκριμένη εκδήλωση βράβευσε τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Γιάννη Ποτουρίδη, ενώ γνώρισε την αποθέωση από φίλους του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας Φορτούνης είχε περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ωστόσο «κόπηκε» και κατέληξε στον Αστέρα Τρίπολης. Φέτος με τις εμφανίσεις του κέντρισε το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, ενώ η Γιουβέντους φέρεται να έχει κρούσει την πόρτα των Αρκάδων για την απόκτησή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ δύσκολο να αποκτηθεί τώρα ο συγκεκριμένος παίκτης, αλλά δεν αποκλείεται καθόλου κάτι τέτοιο να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube