Με τιμωρία από την Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κινδυνεύει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο επιθετικός της Άρσεναλ έκανε άσεμνες χειρονομίες προς τους οπαδούς της Μάντσεστερ Σίτι τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Χοσέ Ρέγιες ( ο οποίος στη συνέχεια πέτυχε δύο γκολ).

Σε εκείνο το χρονικό σημείο το σκορ ήταν 1-1 και οι φίλοι των «σίτιζενς» αποδοκίμασαν έντονα τον Ολλανδό άσο την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Φαν Πέρσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και πλέον πρέπει να θεωρείται δεδομένη η τιμωρία του.

«Μερικές φορές βλέπεις τα νέα παιδιά να κάνουν άσχημα πράγματα», δήλωσε σχετικά με τον 22χρονο συμπάικτη του ο Τιερί Ανρί. Πάντως, ο Φαν Πέρσι δεν έχει τη φήμη του καλύτερου παιδιού, αφού στο παρελθόν είχε μπλεξίματα ακόμα και με την ολλανδική αστυνομία. Για την ιστορία, η Άρσεναλ επικράτησε με 1-3 και μείωσε τη διαφορά της από την Τότεναμ στον ένα βαθμό.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube