Μετά τη συνάντηση του Γόντικα με τους Φερέιρα και Φρέιτας για την εικόνα της ομάδας και τη βελτίωση αυτής, διάφορα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για δυσανασχέτηση των δύο Πορτογάλων μια και ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να κάνει μεταγραφές.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αντέδρασε, βγάζοντας μια ανακοίνωση στο site του «τριφυλλιού» που διαψεύδει τα δημοσιεύματα, λέγοντας, πως το ρόστερ της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου και πως οι πράσινοι έχουν όλα τα φόντα να πετύχουν τους εναπομείναντες στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόμαστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Φρέιτας να έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκειά μας για δήθεν έλλειψη λύσεων στο ρόστερ και αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης. Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου τόσο το εύρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Εννοείται πως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η προοπτική να μην γίνουν μεταγραφές είναι σαφής εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συζήτησης, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Αυτό που μας απασχόλησε σήμερα, αλλά και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι πως θα βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω αυτό που έχω πει και δημόσια κατ’ επανάληψη: μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε και τη δυνατότητα και το κίνητρο και την ποιότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επιτυχία».

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χτύπησε δύο φορές σε τέσσερα λεπτά ο Φούντας κόντρα στην ΑΕΛ Novibet!

Γιαννιώτας: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Κλειστά χαρτιά από Γρηγορίου ενόψει του ντεμπούτου του στον Άρη - Δεν ανακοίνωσε αποστολή για Παναθηναϊκό

Μπενίτεθ: «Περιμένουμε έναν Άρη σκληρό, συμπαγή και δύσκολο να τον νικήσεις - Ο νέος τεχνικός θα δώσει έξτρα κίνητρο»

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΛ Νοvibet

Με Ελ Κααμπί-Ταρέμι αλλά χωρίς Ορτέγκα η αποστολή του Ολυμπιακού

Εξαντλήθηκαν και τα επιπλέον εισιτήρια για το Βόλος - ΑΕΚ

Mε Σισοκό η αποστολή του Παναθηναϊκού για Άρη, εκτός ο Ίνγκασον για λόγους αποφόρτισης - Η διάγνωση για Σιώπη

Την Τρίτη (3/3) το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Βουτσαρά

Αθανασίου: «Σπουδαία πρόκριση για Παναθηναϊκό, αλλά προέχουν 3 ''τελικοί'' στην Ελλάδα - Πολλές αλλαγές κόντρα σε Άρη»