O Ηλυσιακός ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών, με απώτερο στόχο οι «κιτρινόμαυροι» να είναι απόλυτα έτοιμοι για την αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηρακλή στα Ιλίσια.

Ο Κώστας Φλεβαράκης συνεχίζει την προσπάθεια προσαρμογής του Μάικ Ντόουσον και, παράλληλα, να διατηρήσει τους υπόλοιπους παίκτες σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ώστε να δοθεί η μάχη για την παραμονή με αξιώσεις.

Πέραν του Γιώργου Γαλιώτου, που συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας του, ώστε να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, άπαντες οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονητής Ρουμανίας: «Τεράστια νίκη για το ρουμανικό μπάσκετ, κλειδί το ότι μείναμε μέσα στο ματς»

Ειλικρινής ο Χαραλαμπόπουλος: «Εξαφανιστήκαμε από το γήπεδο, χάσαμε δίκαια με τον τρόπο που παίξαμε στο τέλος»

Λαρεντζάκης: «Χαλαρώσαμε μετά το +14, να αντιδράσουμε την Κυριακή»

Τα highlights της απρόσμενης ήττας της Εθνικής από τη Ρουμανία

Σπανούλης: «Αισθάνομαι ντροπή μετά από αυτό το παιχνίδι - Σταματήσαμε να παίζουμε μπάσκετ στο +14»!

Η Εθνική έμπλεξε στη Ρουμανία και δυσκολεύει τη συνέχεια στα προκριματικά - Η βαθμολογία και το σύστημα διεξαγωγής

Έβγαλε τα μάτια της στη Ρουμανία η Εθνική και έκανε τη ζωή της δύσκολη!

«Καυτός» στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική στη Ρουμανία ο Λαρεντζάκης!

Λεκ: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα - Αυτονόητη επιλογή για μένα ο Ηρακλής»

Ντιμιτρίεβιτς: «Βασικός λόγος που υπέγραψα στον Άρη ο Σπανούλης - Θα ζήσουμε σπουδαίες στιγμές»