Σημαντικό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη».

«Μη σας ξεγελούν κάποιες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού που δεν ήταν πολύ καλές. Επηρεάστηκε από κάποιους τραυματισμούς και την ίωση που ταλαιπωρούσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη», τόνισε ο προπονητής του Αμαρουσίου» και συνέχισε:

«Στην ομάδα του Παναθηναϊκού οι ρόλοι έχουν κατανεμηθεί εδώ και πολλά χρόνια και όποιος παίκτης προστίθεται προσαρμόζεται πιο εύκολα, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που αλλάζει πολλά πράγματα κάθε καλοκαίρι και χρειάζεται αναπροσαρμογή.
Και το λέω αυτό για τον Τεόντοσιτς με τον Σπανούλη που δεν μπορούν να συνυπάρξουν πολλή ώρα στην ίδια πεντάδα. Μετά τις δύο νίκες που έχει ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα και ο δρόμος της Βαρκελώνης είναι ανοικτός.


-Για το «δέσιμο» με τους οπαδούς του Αμαρουσίου:

«Ένας λόγος που γύρισα στο Μαρούσι είναι τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασα εδώ. Η ενασχόλησή με την ομάδα βοήθησε οικονομικά την οικογένειά μου, ενώ μας «δένει» ο τίτλος και το γεγονός ότι ο νυν δήμαρχος με έκανε επίτιμο δημότη. Αλλά κυρίως μας «δένει» ο κόσμος, όλα αυτά τα παιδιά που έρχονται στο γήπεδο και στηρίζουν την ομάδα. Έχω γυρίσει στο Μαρούσι ως αντίπαλος από τότε που έφυγε με άλλες 6-7 ομάδες. Πείτε μου ένα παιχνίδι που να μη με αποθέωσε το γήπεδο. Είναι μια ειλικρινής σχέση φιλίας που έχω με όλα τα παιδιά, η οποία διατηρείται ακόμη και τώρα».

-Για όσους υποστηρίζουν ότι το γεγονός πως Μαρούσι βρίσκεται στην 3η θέση αποδεικνύει το χαμηλό επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Δεν θα συμφωνήσω. Το ελληνικό μπάσκετ μπορεί να είναι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια σε πιο χαμηλό επίπεδο όμως όσον αφορά την Ευρώπη είναι αρκετά υψηλό. Δεν θα πω για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αλλά θα πω για τον Άρη. Προκρίθηκαν στους «16» του Eurocup με προοπτική να προχωρήσουν κι άλλο. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι ο Άρης έχασε 30 πόντους από τον Κολοσσό και ο Πανελλήνιος ήταν τελευταίος στη βαθμολογία, καταλαβαίνεις ότι το μπάσκετ στην Ελλάδα είναι ζωντανό κύτταρο. Απλά είναι παραμελημένο, δεν παίρνει όλα αυτά που του ανήκουν. Δεν υπάρχει ομοψυχία, δεν είναι ενωμένο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Για να έχεις πιθανότητα να κερδίσεις εδώ πρέπει να βάλεις τα σωστά σουτ»

Όσμαν: «Αντιδράσαμε στο παιχνίδι με τη Βίρτους, αυτή πρέπει να είναι η ταυτότητά μας»

Τα highlights από τη νίκη του πληθωρικού Παναθηναϊκού κόντρα στο ανταγωνιστικό Περιστέρι Betsson

Ακύρωσε το ρεπό της Δευτέρας ο Αταμάν: «Τέτοια νίκη είναι σαν ήττα - Αν είσαι μεγάλη ομάδα παίζεις όπως ο Ολυμπιακός»!

Stoiximan GBL: Διατήρησε το αήττητο ο Ολυμπιακός, συνεχίζει το κυνήγι ο Παναθηναϊκός

Ξανθόπουλος: «Μετά από πολύ καιρό δουλέψαμε φυσιολογικά»

Με ηγέτη Σάλας το Μαρούσι χαμογέλασε μετά από δύο μήνες και έστειλε μήνυμα… παραμονής!

Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και τη σοβαρότητα που έπρεπε» - Ο λόγος που δεν έκανε δηλώσεις ο Αταμάν

Ανέβασε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός και καθάρισε το Περιστέρι

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ τους προέδρους που έβαλαν πτήση τσάρτερ για να αποφύγουμε τα μπλόκα»