Το ζητούμενο για τον Πανιώνιο είναι να αποκτήσει χαρακτήρα ομάδας, ώστε να βρει ρυθμό, τόνισε σε δηλώσεις του ο Ράιβον Κόβιλ, μετά την ανάδειξή του ως πολυτιμότερου παίκτη της 15ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ. Ο 27χρονος σέντερ συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των «κυανέρυθρων» επί του Ίκαρου, συγκεντρώνοντας 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης (ranking), καθώς πέτυχε 28 πόντους με 12/17 δίποντα, μάζεψε 10 ριμπάουντ και κέρδισε 10 φάουλ σε 35 λεπτά συμμετοχής.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη νίκη της ομάδας μας πρώτα απ' όλα γιατί τη χρειαζόμασταν πολύ και ήταν ένας αγώνας συναρπαστικός που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι τιμητικό για μένα ότι αναδείχτηκα πολυτιμότερος παίκτης αλλά σίγουρα η νίκη οφείλεται σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους», είπε αρχικά ο Ράιβον Κόβιλ και συμπλήρωσε: «Προσπαθούμε σιγά-σιγά να χτίσουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, υπήρχαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και ελπίζω ότι πλέον θα μπορέσουμε να βρούμε ρυθμό. Δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί και πιστεύω θα πάμε ακόμη καλύτερα. Εγώ έχω πλέον προσαρμοστεί αρκετά στην ομάδα και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι».

Παναγιώτης Κεφαλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Αταμάν: «Στον Παναθηναϊκό αξίζει τη θέση του όποιος καταβάλλει προσπάθεια - Κάποιον πρέπει να θυσιάσουμε λόγω Λεσόρ»