Τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε ο Φρανθίσκο Χαβίτο μιλώντας στα ισπανικά ΜΜΕ κατά την άφιξή του στη Γαλικία, όπου θα αγωνίζεται για έξι μήνες με τη φανέλα της Λα Κορούνια.

«Από την 1η Ιουλίου αρχίζει το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό και πρέπει να επιστρέψω στην Αθήνα. Είχα ήδη συμφωνήσει, όταν προέκυψε η ευκαιρία της Λα Κορούνια και είπα πως θα ήθελα να διασκεδάσω αυτούς τους πέντε μήνες μέχρι τον Ιούνιο. Αν θέλουν να με κρατήσουν παραπάνω, θα πρέπει να μιλήσουν με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο 28χρονος εξτρέμ που αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από τη Θεσσαλονίκη εγκαταλείποντας τον Άρη.

Όσο για τη νέα του ομάδα, ανέφερε: «Από μικρό παιδί παρακολουθούσα το ισπανικό πρωτάθλημα και ήταν πάντα όνειρό μου να αγωνιστώ στην Primera Division. Πλέον έχω αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Όταν μου παρουσιάστηκε αυτή η ευκαιρία, μίλησα με την ομάδα μου, εξέφρασα την επιθυμία να πάω εκεί και τελικά έφυγα. Ήρθα για να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Σε αυτούς τους πέντε μήνες θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!

Η θέση της ΑΕΚ για την κεντρική διαχείριση - Προτείνει ταμείο ειδικού σκοπού για τις ομάδες εκτός Big 4

«Μου αρέσει το 1vs1 και να βοηθάω την ομάδα να σκοράει»: Επίσημο και του Οφόρι στον Ατρόμητο!

Λύση μέσω της Deloitte για τα τηλεοπτικά έσοδα – Τι συζητήθηκε στη συνάντηση των Big-4

Αριάγκα: «Προσαρμόζομαι στην ΑΕΚ για να δώσω την καλύτερη βερσιόν μου»

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Άρης για το προκλητικό γκράφιτι στο γήπεδο!

Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις με έμφαση στην τακτική από τον Γρηγορίου