Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντι Κάρολ. Ανατροπή σκηνικού κάθε λίγα λεπτά υπήρχε στην περίπτωση του Άγγλου επιθετικού, όμως το αίτημά του για μεταγραφή ήταν καταλυτικό, ώστε να πειστεί η Νιούκαστλ να παραχωρήσει τον παίκτη, που τελικά υπέγραψε για 5,5 χρόνια. H μετακίνηση κόστισε, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο 40 εκατ. ευρώ.

Οι «κόκκινοι» μετά από την απόκτηση του Λουίς Σουάρες προσέθεσαν στην επιθετική τους γραμμή και τον ικανότατο 22χρονο Άγγλο επιθετικό, με τους δύο παίκτες να έχουν το δύσκολο έργο της αντικατάστασης του Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από το «Άνφιλντ» από στιγμή σε στιγμή.

«Η διοίκηση της Λίβερπουλ είδε τόσο την πρότασή της ύψους 30 εκ λιρών, όσο και τη δεύτερη ύψους 35 εκ λιρών να πέφτουν στο κενό. Η επιθυμία όμως του παίκτη άλλαξε τα δεδομένα και η Νιούκαστλ συναίνεσε στο αίτημά του για μεταγραφή, επιτρέποντας στη Λίβερπουλ να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Κάρολ.

Οι δύο πλευρές επιθυμούν διακαώς τη συνεργασία τους με το θέμα των διαπραγματεύσεων για το συμβόλαιο του παίκτη να θεωρείται πλέον τυπικό και τον Κάρολ να προβάρει τα «κόκκινα».

Άκης Βαΐου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»