Μπήκε ο Φλεβάρης με ήλιο και κρύο! Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, σήμερα, Τρίτη, στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις στη συμπρωτεύουσα. Οι άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Υπόλοιπη Ελλάδα

Αυξημένες νεφώσεις στην ανατολική ηπειρωτική Ελλάδα με λίγα χιόνια στα βουνά και ασθενείς βροχές στα πεδινά. Καλοκαιρία θα επικρατήσει στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα και θα κυμανθεί από -7 έως 7 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στη Δυτική, από 4 έως 8 βαθμούς στην Κεντρική, από 4 έως 10 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 4 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Μυρτώο Πέλαγος θυελλώδεις 8 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube