Την εκτίμησή του για το μέλλον, αν συνεχίσουν να γίνονται μεταγραφές με τόσο υψηλό κόστος, έκανε ο Χουάν Πάμπλο Άνχελ. Ο επιθετικός των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις μεταγραφές που έγιναν στην Αγγλία, με τον Φερνάντο Τόρες να πηγαίνει στην Τσέλσι και τον Άντι Κάρολ να τον αντικαθιστά στην Λίβερπουλ από την Νιούκαστλ.

«Η μεταγραφική αγορά τρελαίνεται. Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα το αντέξει το ποδόσφαιρο, αφού μόνο μερικές ομάδες μπορούν να αντεπεξέλθουν στα υψηλά αυτά ποσά. Η αγορά θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη» δήλωσε ο Κολομβιανός στράικερ σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην Premier League υποστήριξε:«Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και όταν παίζεις για μια μεγάλη ομάδα, η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πρέπει να κατακτάς πρωταθλήματα. Πρέπει να παίζεις καλά κάθε εβδομάδα, αφού δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να είσαι κάθε μέρα εκεί».

Νίκος Μάρκου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube