Το πρώτο επίσημο τουρνουά της 4ης σεζόν (Pepsi MAX PES Tour @ Athens #1) ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τρίτη.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες παίκτες που διεκδίκησαν τα 2 εισιτήρια που οδηγούν στα PES League Finals, αλλά και τα χρηματικά έπαθλα, διακρίθηκαν οι akis_333, jim21, alberto, kaleodis7, AlexMadGR, teogtir, ekieki13, petfield, Anakin, Dark_D_Zero, sakarakos, alimenidi και πολλά άλλα αστέρια του πρωταθλήματος.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Αναστάσιος «akis_333» Παππάς νικώντας στον τελικό με 1:0 τον Δημήτρη «jim21» Σιδηρόπουλο. Τρίτος κατέληξε ο Alberto «alberto» Αρώνης.

Όλα τα μεγάλα φαβορί προκρίθηκαν άνετα από την φάση των ομίλων, εκτός από τον akis_333 ο οποίος έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε τον τελευταίο αγώνα του με 5 γκολ διαφορά για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του. Το 8:1 στο τελευταίο αγώνα στην φάση των ομίλων αποτέλεσε το σφύριγμα για την σάρωση των αντιπάλων του.

Φέτος ο akis_333 δείχνει να παίζει στη δικιά του κατηγορία, κατακτώντας το δεύτερο μεγάλο τουρνουά μετά το Super Cup.

Τα 2 εισιτήρια για τους τελικούς επικύρωσαν οι «alberto» & «Elprincipe» μιας και ο akis_333 & jim21 εξασφάλισαν την συμμετοχή τους από το Super Cup.

Δείτε το σχετικό video:



Επόμενος σταθμός η Λάρισα στις 12/2 ενώ θα υπάρξει και δεύτερο επίσημο PES League στην Αθήνα το Μάιο και πολλά μικρότερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube