Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν τα επεισόδια κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στην Τούμπα για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον ΠΑΟΚ.

Στις 16:30, το πούλμαν του Ολυμπιακού έφτασε στον χώρο του γηπέδου συνοδεία ανδρών της ομάδας «Δ», οι οποίοι κατέβηκαν από τις μηχανές τους για να τους προστατεύσουν. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με αποδοκιμασίες από άτομα που ήταν στις σουίτες του γηπέδου της Τούμπας και περίπου άλλους 30 στις εξέδρες του, ενώ υπήρξαν και κάποιες ρίψεις αντικειμένων.

Με αρκετά περιπετειώδη τρόπο, οι παίκτες του Ολυμπιακού, το τεχνικό τιμ, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που μετέβη στο γήπεδο με το πούλμαν της ομάδας κι όχι των παραγόντων του συλλόγου, μπήκαν στο γήπεδο και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πέντε λεπτά μετά έφτασε στο χώρο της Τούμπας και το πούλμαν της ομάδας του ΠΑΟΚ υπό τις επευφημίες των οπαδών και κάτω από συνθήματα για την πρόκριση.

Λίγο πριν τις 17:00, η ατμόσφαιρα στο χώρο του γηπέδου επιβαρύνθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξαν επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με την αστυνομία έξω από το χώρο ασφαλείας που έχει δημιουργηθεί περιμετρικά του γηπέδου και οι αρχές έκαναν χρήση χημικών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΛ Novibet: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ στην Allwyn Arena

Asteras AKTOR: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες στο ματς με τον Πανσερραϊκό

Τσακίρης: «Να εκμεταλλευθεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι θέλει η ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Ένα σημείο ''κλειδί'' για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού το καλοκαίρι»

Αθανασίου: «Ο καλύτερος φετινός Παναθηναϊκός, θέλει διάρκεια για να γίνει κανόνας - Υπάρχουν παίκτες που έχουν βγει ήδη»

Ταρέμι: «Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι θύμα πολέμου - Είναι αθώα, αξίζουν την ειρήνη»

Πρόστιμο 18.000€ στην ΑΕΚ για το ματς στο Πανθεσσαλικό - Ποινές και σε ΠΑΟΚ, Κηφισιά

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά ανακαλύφθηκε ένα πέναλτι - Ανησυχητικό αυτό που είδαμε στη Νεάπολη ενόψει της συνέχειας»

Η… καλημέρα του Παναθηναϊκού με την «παράσταση» της Λεωφόρου!

Σταματέλος: «Στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ ο Μπρούνο για ΠΑΟΚ - Ερωτηματικό ο Ποντένσε, αρχηγική η παρουσία του Ρέτσου»