Δίκαια χαρακτήρισε την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού ο Μπρούνο Τσιρίλο δηλώνοντας περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θέλαμε πολύ αυτή την πρόκριση στα ημιτελικά. Αξίζαμε τη νίκη γιατί θεωρώ πως ο Ολυμπιακός δεν έκανε κάποια μεγάλη ευκαιρία και δεν απείλησε την εστία μας. Παίξαμε καταπληκτικά και αυτό μας κάνει περήφανους. Οι γραμμές μας ήταν κοντά, είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ήταν κρίμα που δεν είχαμε γεμάτο γήπεδο», τόνισε ο Ιταλός αμυντικός.

Παράλληλα, αφιέρωσε την πρόκριση στον μεγάλο απόντα, Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος είναι στη Χιλή μετά το θάνατο του πατέρα του. «Ήταν μία άσχημη στιγμή για τον Πάμπλο με το θάνατο του πατέρα του και θέλαμε τη νίκη και την πρόκριση για να του την αφιερώσουμε».

Για τον εκνευρισμό ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, τόνισε: «Ίσως οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πιο εκνευρισμένοι επειδή δεν πήραν την πρόκριση».

Ο 34χρονος αμυντικός δεν θέλησε να εκφράσει προτίμηση για αντίπαλο στον ημιτελικό μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. «Η ΑΕΚ έχει μεγάλη ευκαιρία να περάσει στα ημιτελικά. Θα δούμε τι θα γίνει σε αυτό το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Asteras Aktor – Ατρόμητος: Η αντεπίθεση των Αρκάδων κόντρα στην… άνεση από τα δυτικά

Πανσερραϊκός-AEL Novibet: Επανάληψη στον τελικό επιβίωσης

Παναιτωλικός-Κηφισιά: Για την εξασφάλιση της παραμονής στο Αγρίνιο

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς έχει διλήμματα για την αριστερή πλευρά και τον παρτενέρ του Βάργκα, ενόψει Παναθηναϊκού»

Γρηγορίου: «Αυτοσκοπός για τον Άρη η 5η θέση, τη θέλουμε για πολλούς και διάφορους λόγους»

Δεσύλλας: «Η σκέψη του Μπενίτεθ για την άμυνα και η πνευματική ετοιμότητα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Πιθανότατα η 11άδα της Λεωφόρου και στην Τούμπα – Ίσως αλλαγή στα χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Έχει κλονιστεί το γόητρο του ΠΑΟΚ με όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στη σεζόν»

Προχωρά το πρότζεκτ του νέου προπονητικού του ΠΑΟΚ: «Να ξεκινήσουν οι εργασίες μέσα στο 2026»

Παναιτωλικός: Χωρίς τον Ουνάι Γκαρσία θα υποδεχθούν την Κηφισιά οι Αγρινιώτες

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.